Kvalitní mražené krémy z pravých surovin

Vítejte u domácích zmrzlinářů David, Hanka a maminka milují jahodovou. Tatínek má rád jen čokoládovou. Babička vanilkovou a dědeček punčovou. A já, já mám rád všechny, ale nejvíc šmoulovou. O čem je řeč? Téma zmrzliny. Klasická vanilka a čokoláda v mražených dávkách A doma vyrábíme dokonce i citronovou a melounovou, někdy […]

Vítejte u domácích zmrzlinářů

David, Hanka a maminka milují jahodovou. Tatínek má rád jen čokoládovou. Babička vanilkovou a dědeček punčovou. A já, já mám rád všechny, ale nejvíc šmoulovou. O čem je řeč? Téma zmrzliny.

Klasická vanilka a čokoláda v mražených dávkách

A doma vyrábíme dokonce i citronovou a melounovou, někdy dokonce i míchanou. Ta je teprve krásně duhovaná, že se až sbíhají sliny! Zmrzliny jsou naší dobrovolně sladkou zkázou, asi nám od nich brzy zmrznou jazyky.

Letní osvěžení

V parném počasí je ale jedinečnou záchranou právě zmrzlina. To vychutnávání a ta lahodná chuť, křupínky z čokolády a poleva, to je ta pravá chuť léta! Potom si připadáte jako v Chorvatsku, kde se zmrzliny chytají z výšky a mají podobu panáčků, zvířátek a jiných věcí. Vrátit se tak zpět do dětských let, to jde jenom se zmrzlinou v ruce a se zavřenýma očima…